Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Bizar: Vrouw moet naaktlopen door bedrijf op last van werkgever

Een bizar verhaal uit Polen. De baas van een brokerbedrijf heeft een verkoopster zover gekregen om naakt de paraderen in zijn bedrijf waarbij haar collega’s in de rij stonden. Waarom de vrouw het toch deed op vraag van haar baas is niet bekend, maar ze heeft ontslag genomen nadat beelden naar sociale media is geüpload. Uitleg van de baas: Hij dacht leuk te zijn en de motivatie op te krikken in zijn bedrijf. Hij dacht een alter ego van Jordan Belfort uit de film The Wolf of Wall street na te doen. Het voorval krijgt mogelijkerwijs nog een staartje voor het bedrijf.

Continue Reading

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: