Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Criminelen in Zweden hebben vrij spel. Ook vrachtwagens zijn niet veilig

Je zou denken dat de opnames hieronder een intro is voor een spannende film is, maar Het is zelfs nog beter want je wordt op je wenken bedient. Criminelen nemen steeds meer risico in Zweden, waarbij zelfs rijdende vrachtwagens niet meer veilig zijn. De criminelen gaan rijdend met hun auto of busje achter een vrachtwagen rijden. Ze maken de deuren van deen oplegger open met gevaar voor hun eigen leven. Eenmaal binnen worden de spullen gestolen. In de onderstaande video was de politie op tijd bij.

Het verhaal is niet uniek, ook in Nederland werden vrachtwagens rijdend beroofd. In Otterlo is afgelopen zomer vijf Roemenen opgepakt in een vakantiepark in verband met beroofde vrachtwagens.

Bekijk de video hoe een vrachtwagen wordt beroofd en niet lang daarna kwam de politie.

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: