Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Lil’ Kleine wint MTV EMA in Londen

Lil Kleine

LONDEN – Rapper Lil’ Kleine is zondagavond in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de MTV European Music Awards (EMA’s), die dit jaar in Londen zijn uitgereikt. De rapper sleepte een MTV EMA voor Best Worldwide Act in de wacht. Hij is daarmee de eerste Nederlander ooit die in deze categorie wint.

Lil’ Kleine won afgelopen week al tijdens een pre-party in de categorie Best Dutch Act. Hij liet daarmee Chef’Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich. De rapper maakte daarmee kans op de prijs voor Best Worldwide Act, waarin alle nationale winnaars het tegen elkaar opnamen.

De Amsterdamse rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, was zondagavond niet de enige Best Worldwide Act. In totaal waren zeven winnaars in deze categorie.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top