Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Noodlanding om ruzie wegens overspel

NEW DELHI – Een toestel van Qatar Airways heeft een noodlanding moeten maken, omdat een vrouwelijke passagier buiten zinnen was geraakt. Tijdens een vlucht van Doha naar Bali lukte het de vrouw de mobiele telefoon van haar slapende echtgenoot te ontgrendelen. Ze ontdekte daarna dat haar man haar had bedrogen.

Medewerkers van de vliegmaatschappij lieten aan de krant Hindustan Times weten dat de Iraanse vrouw daarna op haar man begon in te slaan. Cabinepersoneel probeerde tussenbeide te komen, maar werd geschoffeerd door de vrouw. Volgens een veiligheidsmedewerker was ze dronken.

De piloot van het toestel besloot daarom uit te wijken naar Chennai (Madras), de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu. Daar werden de Iraanse vrouw en man met hun kind uit het vliegtuig gezet. Het toestel vloog vervolgens verder naar Bali.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top