Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Prins Bernard jr heeft meer dan honderd huizen in Amsterdam

Zoon van Pieter van Vollenhoven bezit een vermogen aan vastgoed

De prijzen van huizen in Amsterdam wordt ieder jaar als maar hoger. Kleine starters en mensen met kleine portemonnee’s kunnen naar hun huis fluiten als een rijkere koper zich aanmeldt voor een huis. Zo iemand is Prins Bernard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, de zoon van Pieter van Vollenhoven. Het gezinslid van de Oranjes bezit 102 huizen in populaire Amsterdam schrijft De Telegraaf. Andere grote vastgoedbeleggers zijn Reinout Oerlemans en familie Rappange. Momenteel wordt een op de 8 vastgoedobjecten in particuliere markt opgekocht door rijke investeerders zoals Prins Bernard jr. Een vastgoed wordt daarna meestal verbouwd en weer via onderverhuur verhuurd aan particulieren.

Foto via Pixabay.

Advertenties

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: