Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Dood gewaande Thai duikt na 2 jaar op

BANGKOK – Een dood gewaande Thai is na bijna twee jaar spoorloos te zijn geweest plotseling opgedoken, tot schrik van zijn familieleden. Die dachten met een geest van doen te hebben. Ze hadden namelijk maanden geleden afscheid genomen en zijn vermeende lijk laten cremeren.

Nu de 44-jarige Sakorn Sachiwa springlevend blijkt en volgens de autoriteiten een verzoek heeft ingediend om zijn identiteit terug te krijgen, zal het vermoedelijk altijd een raadsel blijven wiens as is bijgezet. De familie had indertijd al twijfels omdat de overledene een gaaf gebit had en hun Sakorn voortanden miste.

De politie was er niettemin van overtuigd dan het om hem ging omdat op het lichaam van de dode een paspoort op naam van Sakorn Sachiwa was gevonden. De rechtmatige eigenaar verklaarde dat hij tijdens zijn trektocht door het land als seizoensarbeider zijn papieren was kwijtgeraakt.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top