Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Duitsers zijn hun humor voor pikante video’s nog niet kwijt

De radeloze moeder kan geen keuze maken met wat ze gaat dragen.

De reclamemakers in Duitsland zijn hun humor nog niet verloren, voor Sat1 hebben ze een pikante reclamevideo in elkaar geknutseld. Op de videobeelden is het te zien hoe een wispelturige moeder steeds aan haar kinderen vraagt wat zij van haar kleren vinden. Toen de maat voor de moeder vol was, ging ze zonder kleren naar buiten en begroet haar buurman aldaar. Maar goed, zulke reclamevideo`s willen wij wel vaker zien, dan kijken we wat minder op mobiele telefoons tijdens pauzes op televisie. Wil je het filmpje nu zien, ga dan via de link naar NSFW reclamemateriaal.

Topless moeder in Duitse reclame filmpje

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top