Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Jongen met geweld van schoenen beroofd

LEIDEN – Een veertienjarige jongen is in Leiden op straat met geweld van twee paar schoenen beroofd. Het ging om de schoenen die hij aan had en een paar dat hij bij zich had om te verkopen.

De straatroof was zondag bij een bankje aan de Julius Caesarlaan. De veertienjarige had via sociale media daar een afspraak gemaakt met een andere jongen voor de verkoop. Maar behalve de ‘koper’ verscheen nog een tweede jongen en werd het slachtoffer mishandeld en beroofd.

De jongen ging op sokken een flatgebouw binnen om de politie te alarmeren. Agenten zochten tevergeefs naar de twee daders. Ook drie andere jongens die bij de roof hadden toegekeken, werden niet gevonden.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: