Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Pechtold (D66) in problemen door penthouse in Scheveningen

D66-leider Alexander Pechtold is in problemen, de partijvoorzitter had tijdelijk een penthouse in Scheveningen bewoond. De woning was tijdelijk beschikbaar gesteld door Canadese diplomaat Serge Marcoux. De diplomaat deed volgens schenkingsakte een schenking aan Pechtold tot zijn overlijden. De D66 voorman heeft zijn gekregen schenking niet aangemeld voor schenkingenregister voor politieke kamerleden waardoor het penthouse wel eens te duur komen te staan voor Alexander. De verborgen schenking werd opgemerkt door een oplettende twitteraar Seven, en niet veel later werd het penthouse in Scheveningen te koop gezet, zou er iets te heet worden onder de voeten?

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: