Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Bailey Gibson (23) verkoopt haar maagdelijkheid

Een knappe maagd Bailey uit Wisconsin wilt haar maagdelijkheid verkopen. Of het waar is valt te betwijfelen, maar de 23-jarige dame vertelt dat zij in een afgeschermde gemeenschap van Sacramento, California leefde, en dat gebruikt zij ook in haar verhaal op een blog van de website van het beroemde Moonlite Bunny Ranch bordeel in VS. Tijdens haar tienerjaren verbleef ze tijdelijk in een meisjesinternaat in Stockton, Missouri gestuurd door haar adoptieouders. Ze verbleef in streng christelijk regime. “Ik had in die periode geen enkel contact met jongens”, schrijft ze. De veiling wordt georganiseerd door Bunny Ranch, Bailey Gibson hoopt tenminste 1 miljoen dollar te cashen door haar maagdelijkheid te verkopen. Sinds 1 januari word er volop geboden via de veiling. Het is niet de eerste keer dat een tiener haar maagdelijkheid verkoopt, een 18-jarige Aleexandra deed al eerder, maar uniek is het niet.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top