Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Imago rapper Boef op dieptepunt

Rapper BoefRapper Boef begint het jaar 2018 slecht. De Nederlandse rapper met franse nationaliteit heeft zich onmogelijk gemaakt bij het grote prubliek nadat hij paar dames voor hoeren uitmaakte in Marokkaanse taal. De dames hadden rapper Boef een lift aangeboden omdat hij met pech langs de kant van een weg stond. Nadat de dames rapper Boef afgezet hadden waar hij moest zijn, maakte Sofiane Boussaadia wat zijn echte naam is, via de sociale media bekend dat hij de dames “kechs” noemt, Marokkaans voor hoeren. De dames kregen stank voor dank voor de vrouwonvriendelijkheid van Boef.

Populariteit bergafwaarts.
Sinds dat rapper Boef vrouwen uitmaakt voor hoeren omdat in zijn beleving de vrouwen niet zedig moet kleden en van alcohol moeten afblijven, is de verontwaardiging op de sociale media niet mals en ook diverse bedrijven en festivals trekken hun handen af van rapper Boef. ParkCity Live festival in Heerlen heeft Boef laten weten dat hij niet welkom is na zijn uitlatingen, ook Paaspop in Schijndel en Festival Muze Misse in Oss hebben de reservering van rapper Boef gecanceld. Jongerenreis GoFun organisatie heeft hun plannen in het buitenland met rapper Boef in de prullenbak gegooid.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: