Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Parodie – Adolf Hitler is not amused over actie van minister Halbe Zijlstra

Minister van Buitenlandse zaken Halbe Zijlstra (VVD) zit in de problemen. In 2006 had Zijlstra gelogen over een bijeenkomst bij president Poetin van Rusland. Halbe had toen gehoord over geopolitieke ideeën van Poetin om Rusland uit te breiden naar andere landen zoals Wit-Rusland, Oekraïne etc. In 2016 herhaalde Halbe het verhaaltje nog eens keer op een conferentie van politieke partij VVD. De oppositie in de Tweede kamer ruikt bloed. De coalitiepartners proberen Halbe’s blunder nog te redden en zelfs de vicepremier Kajsa Ollongren vindt het nepnieuws minder erg dan die van Rusland zelf. En dames en heren – Hier is de parodievideo van een groot acteur Adolf Hitler uit Oostenrijk, hij kreeg het voor elkaar om het rode leger Rusland te verslaan bij de slag van Kaliningrad maar dat is natuurlijk nepnieuws.

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top