Connect with us

Nieuws.org

#DeleteFacebook is trending op sociale media

Nieuws

#DeleteFacebook is trending op sociale media

Facebook staat onder zware druk. Sinds vorige week werd het bekend dat via de sociale smoelenboek gegevens van 50 miljoen accounts zijn gelekt via een app. De makers van de app verkocht de gegevens weer door aan Cambridge analytica. De huidige president Trump had waardevolle gegevens geraadpleegd van 50 miljoen accounts voor zijn presidentverkiezing. Ook voormalige president Barack Obama had ooit de diensten gebruik van Cambridge analytica. Facebook staat onder zware druk. De autoriteiten van VS en Engeland doen onderzoek en willen uitleg van CEO Mark Zuckerberg. Ondertussen is het aandeel van Facebook op de Amerikaanse NASDAQ met kleine procenten gedaald. Op concurrerende sociale media’s websites zoals Twitter en Gab.ai wordt opgeroepen middels hashtag #DeleteFacebook om Facebookprofiel te verwijderen wat veel mensen inmiddels doen.


via GIPHY

Meer in Nieuws

To Top