Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Google blundert met zoekopdracht: staart

De beste zoekmachine van de wereld crawlt iedere dag miljoenen websites voor het laatste nieuws, updates en afbeeldingen, en daarbij kan af en toe misgaan. Foutjes kunnen voorkomen in de zoekresultaten van de zoekmachine, maar af en toe tovert een zoekopdracht een grijs op het gezicht van jou of een ander. Als je nu een zoekopdracht uitvoert op de website van Google, je typt ´Staart’ in in het zoekveld en enkele seconden later komt het resultaat voorschijn. Op de eerste plaats staat Wikipedia met info over staart. Als je naar de rechts kijkt op de website zie je een foto van een ´staart´ met een raar voorwerp er aanhangen. De slimme AI technologie van Google is nog niet in staat om de staart van een dier te onderscheiden van een buttplug met staart of wel vossenstaart. Je kan de zoekopdracht nu gaan googelen, wees dan snel want morgen is ie misschien weg.

Staart met buttplug op Google

Google toont buttplug met staart

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: