Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Hoofdredacteur Vice ontslagen wegens slecht gedrag

ViceCasper Sikkema (32), de redactiebaas van jongerenplatform Vice is ontslagen door Vice Benelux. Sikkema zou in het verleden ontoelaatbaar gedrag hebben getoond. Sjoerd Raaijmakers (CEO VICE Benelux) heeft de hoofdredacteur de laan uitgestuurd, hij liet niet weten wat de hoofdredacteur gedaan heeft wat ontoelaatbaar was vanwege privacy en juridische redenen.

Vice is van oorsprong Canadees bedrijf, sinds enkele jaren heeft het mediaplatform ook Nederlands content met o.a Viceland waar documentaires worden uitgezonden. Sikkema was sinds 2016 in dienst bij het mediabedrijf.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: