Connect with us

Nieuws.org

Remi Gaillard heeft weer een nieuwe filmpje

Humor

Remi Gaillard heeft weer een nieuwe filmpje

De Franse idioot Remi Gaillard heeft al tientallen prank en funny video´s op zijn naam staan, de mafketel kan iedereen doen verbazen, ergeren en laten lachen. Maar is het moeilijk om origineel te blijven omdat heel de werled graag grapjes kopieeren, maar het is Remi toch gelukt met een nieuwe video op Youtube. Hij zocht met zijn maten een oversteekplaats op een openbare weg, daarna ging hij een levende treintje spelen met twee slagbomen. De automobilisten zullen wel verbaast en geërgerd toekijken hoe Remi het openbare leven weer vertraagt.

Nog meer filmpjes van remi zien: Gaillard als straatwerker | Remi is een bankovervaller.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...

Meer in Humor

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: