Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

WK-stadion in Rusland heeft tijdelijk extra tribunes op stijgers

Alle voetbalstadions stadions moeten voor het WK in Rusland een minimale capaciteit van 45.000 zitplaatsen herbergen. De Ekaterinburg Arena in Jekaterinenburg, Rusland had maar 27.000 zitplaatsen. De Russische ingenieurs hadden bedacht om een demontable tribunes tegen het stadion van Ekaterinburg Arena te bouwen, zodat het speellocatie voldoet aan de minimale eisen van de FIFA. Na het WK worden de tribunes weer afgebouwd. De vaste bespeler van het stadion is FK Oeral Jekaterinenburg.

Het WK 2018 vindt plaats van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018. De eerste wedstrijd van het WK zal in Moskou gespeeld worden tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Een dag later zullen Egypte & Uruguay in Jekaterinenburg de degens kruisen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top