Connect with us

Nieuws.org

Kerel scoort niet één maar twee dames in een discotheek

NSFW

Kerel scoort niet één maar twee dames in een discotheek

Een menig man droomt ervan. Een trio met twee dames overkomt niet iedereen. De beste man scoorde tijdens avondje uitgaan, hij kon niet wachten om de dames mee naar huis te nemen, de beste man vond de toiletten een prima plek om een triootje te houden. Iedereen kon het meegenieten hoe de man de twee dames bevredigt. Wat maakt de heer en dames nou uit, ze hebben plezier met elkaar, en iedereen stikjaloers.

Advertenties

Meer in NSFW

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top