Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Motorgang Marron United naar 4 Mei herdenking in Amsterdam

Spuugzat zijn de leden van Marron United over mogelijke verstoring van 4 Mei herdenking op de Dam in Amsterdam door oproerkaaiers van #Geen4MeiVoorMij. De organisator van #Geen4MeiVoorMij blijkt ex-kraker Rogier Meijerink te zijn, hij was van plan om met andere demonstranten een lawaai-demo te houden op de Dam tijdens de dodenherdenking. De leden van Marron United gaan met ruim honderd man naar de Dam om eventuele oproerkraaiers van ´Geen vier mei groepering´ te corrigeren. Ook de Molukse jongeren en Ajax-fans AFC Maluku hebben laten weten om de doden van de Tweede wereld oorlog en alle andere latere oorlogen te herdenken bij het herdenkingsmonument op de Dam. De Molukkers zijn woest dat de eerbetoon aan hun opa´s mogelijk verstoord worden door lieden zoals Rogier Meijerink en ´Grauwe Eeuw´ lid Michael van Zeijl. De autoriteiten in Amsterdam verwacht mogelijk chaos tijdens de herdenking nu er meerdere groeperingen mogelijk in conflict met elkaar komen. Vandaag beslist een rechter of een lawaai-demo door Rogier Meijerink wel mag op vier Mei.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: