Connect with us

Nieuws.org

Vietnamese vrouw gebruikt getinte raam als spiegel en haar wacht verrassing

Humor

Vietnamese vrouw gebruikt getinte raam als spiegel en haar wacht verrassing

Een jonge vrouw op straat ergens in drukke stad Ho Chi Minh city, Vietnam dacht dat zij een een getinte autoraam kon gebruiken om haar borsten of BH goed in haar shirtje te krijgen en wat snot uit haar neus te pulken, ze dacht immers dat er niemand achter het autoraam zit te kijken. Maar helaas voor de jongedame zat er wel degelijk iemand achter het autoraam en nam alles op met zijn mobiele telefoon. Toen het raampje openging, schrok de dame zich kapot en ging gauw weg met vol schaamte in haar buik.

Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Humor

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top