Connect with us

Nieuws.org

NSFW

Ijshockey fan steelt de show met ´Tits flash´ tijdens Stanley Cup

Nu in de voetbalstadions nog

Tits flash stanley Cup

Ijshockeyteam Washington Capitals wint de Stanley Cup, en daarbij kon een jonge deerne niet laten om haar pluspunten te laten zien aan de spelers terwijl ze de ereronde maakten op het ijs. Terwijl Alex Ovechkin de grote cup in zijn handen omhoog houdt, aanschouwden zijn medespelers de vrouw met haar ontblote bovenlichaam in het zee van mensen. En nu het sportnieuws: Capitals versloeg Golden Knights met 4-3 in vijfde wedstrijd in serie van 7 finales, 4 -1. Voor de foto zonder irritante smiley moet je maar naar beneden scrollen want sommige jehova-getuigen kunnen niet tegen aanstootgevend bloot

More in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: