Connect with us

Nieuws.org

Rijschool A-klasse uit Den Haag maakt slechte reclame voor zichzelf

WTF

Rijschool A-klasse uit Den Haag maakt slechte reclame voor zichzelf

Een bestuurder van een lesauto vond een paar dagen geleden een heel slim idee om op de snelweg voor een vrachtwagen te gaan remmen om de chauffeur van vrachtwagen te irriteren. Maar wat de onbenul in de auto van rijschool A-Klasse uit Den Haag zich bezielde weten we eigenlijk niet, maar dankzij de dashcam van de vrachtwagen mag de rijschoolhouder meteen uitschrijven bij KVK en het CBR. Inmiddels heeft de rijschool zoveel negatieve reacties gekregen dat de eigenaar maar besloot om zijn Facebookpagina offline te halen, wel kan je nog een cursus remlessen op de snelweg halen via de website zelf.

Rijschool Aklasse mag aan vele Google reviews werken.
Rijschool Aklasse

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in WTF

To Top