Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Rondjes van JeBroer en aardbevingen tijdens Defqon.1.

Een feestje hoor

Het was afgelopen weekend weer flink knallen in Biddinghuizen. Bejaarde gabbers en pillenslikkende millennials gingen lekker flink stampen op dreunmuziek tijdens Defqon 1. Dj JeBroer kreeg een schitterende idee om het publiek stampend rondjes op het festivalterrein te dirigeren. En video nummer 2 was grandioos stampen, heel het publiek gingen naar links en rechts.

Earthquake vernietigt Flevoland!

Eerder werd al een aardbeving veroorzaakt in Biddinghuizen. Een stel Hardstyle DJ´s kreeg het voor elkaar om al het publiek naar links en rechts te bewegen. Alle credits weer naar Qdance, want wat het publiek hier liet zien was weer grandioos.

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top