Connect with us

Nieuws.org

Volwassen vrouw teruggevonden in 8 meter lange python

WTF

Volwassen vrouw teruggevonden in 8 meter lange python

Heftig nieuws uit Indonesie. De inwoners van een dorpje ergens in provincie Sulawesi hebben een python gegrepen met een lichaam in de buik. Een 54-jarige vrouw was sinds donderdag vermist, daarom gingen de dorpelingen op zoek naar de vermiste vrouw. De kinderen van de vrouw vonden een 8 meter lange python met een dik buik. Het reptiel werd gevangen en daarna opgesneden, en men vond het lichaam van de vrouw genaamd Wa Tiba. Let op! Onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Advertenties

Meer in WTF

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top