Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Alle Sharknado fans opgelet, Deel 6 is uit!

Sharknado 6The Last Sharknado, ofwel Sharknado 6 is sinds een kleine week te zien, o.a op het kanaal van SyFy. Helaas bestaat SyFy in Nederland en Vlaanderen niet meer. Dus alle Sharknado fans zijn aangewezen op Amerikaanse zenders, of andere buitenlandse kanalen van SyFy. Je kan de film ook online kijken via de websites en apps van HULU, FuboTV en Sling TV. Wel moet je voor sommige online diensten een VPN account nemen om de dienst te kunnen gebruiken. Stel VPN dan af op Amerika of Canada.

Enfin, voor de verstokte Sharknado liefhebbers is ook deel 6 afschuwelijk wreed slecht, net als de vijf eerdere versies van Sharknado. Deze keer komen de haaien langs in de Amerikaanse historie zoals de `Civil war´ en cowboys, maar ook dinosaurussen moeten eraan geloven dat de haaien meedogenlozer zijn dan de dino´s zelf. Bekijk de trailer hier.

Sharknado 6

Arme dino wordt opgepeuzelt door The Meg

Continue Reading
Advertisement

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: