Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Opa´s zijn verzorgingstehuis zat, smeren naar muziekfestival

Het verhaal lijkt wel op de twee opa´s in het NS reclamespotje, het filmpje gaat over twee oudere heren die de trein nemen om het leven in verzorgingshuis te ontvluchten. Afgelopen weekend deden twee Duitse opa´s een bezoekje aan een Metal muziekfestival, Wacken Open air het grootste hardrock festival ter wereld.

via GIPHY

Vermist!

Het verzorgingstehuis was de heren kwijt, schakelde de politie daarom in. De Duitse politiekorps vond de twee senioren terug op het festival om drie uur s´nachts. De heren waren wel enigszins versuft, maar ze hadden zich wel vermaakt tussen 75.000 andere festivalgangers, schrijft de Telegraaf. De politie had grootste moeite om de twee mannen er toe te bewegen naar huis te gaan, want ze hadden niet veel zin om weg te gaan. De dienders moesten meerijden om zeker te zijn dat de opa´s niet ergens stiekem een after-party gingen opzoeken.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: