Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Stel probeert al 4 jaar lang kindjes te maken. lukte niet, want verkeerde ingang

anal sexEen 26-jarige man en zijn 24-jarige vrouw probeerde al vier jaar lang zwanger te worden. Het getrouwde Chinese echtpaar werden na al die tijd verschrikkelijk wanhopig waarom een kindje maken als maar niet lukt. Ze gingen naar de dokter om het probleem te vinden, en snel ook want ze stonden onder grote druk van hun familie want in China is het gebruikelijk dat getrouwde koppels snel en gezonde kinderen kunnen krijgen.

Enfin, bij de dokter dus. De vrouw vertelt dat zij samen met haar man regelmatig seks hebben, maar iedere keer was het een pijnlijke ervaring voor de vrouw. De vrouw verbeet de pijn in hoop om snel zwanger te worden. De dokter dacht eerst aan gynaecologische ziekte bij de vrouw dus een inwendig onderzoek volgde. Tot verrassing van de dokter, de man in witte jas kwam er achter dat de vrouw nog maagd was. Daarna werd ook de anus van de vrouw gecheckt, daarbij ontdekte de dokter dat de anus een veel gebruikte achteringang was voor de echtgenoot van de vrouw want er kon namelijk makkelijk drie vingers in haar sterretje. Vier jaar lang had de echtgenoot zijn vrouw in de verkeerde ingang gepenetreerd, voor niks dus.

Foto via Pixabay

De dokter gaf het echtpaar een paar adviezen, en seksuele voorlichting. Inmiddels is de vrouw in blije verwachting. Het echtpaar heeft als dankbaarheid een levende haan en honderd eieren naar de dokter gestuurd.

Bron: Dailymail

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top