Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Ophef vanwege naakte Melania Trump in video van Rapper T.I

Amerikaanse rapper T.I heeft met zijn muziekvideo conservatief Amerika over de zeik gekregen. De rapper gebruikte een topless dubbelganger van Melania Trump in zijn video. Terwijl T.I zijn muziekje oplepelt komt een vrouwelijke danser voor het presidents bureau dansen, en even later ook op het bureau. Melania Trump heeft inmiddels laten weten dat zij de video ´vulgair´ vindt. Ook de reacties op Twitter zijn niet mals. Wat als een dubbelganger van Michelle Obama topless striptease gaf in presidentsroom, aldus iemand op Twitter. Inmiddels wordt de muziekvideo van Rapper T.I door diverse geboycot door de conservatieve kant van Amerika.

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: