Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Vijf eigenschappen zorgen dat vrouwen sneller orgasme krijgen

partners in bed

Foto via Pixabay

Een onderzoek naar orgasmes van heteroseksuele vrouwen. De universiteit van Albany in U.S heeft een onderzoek gedaan welke eigenschappen ervoor zorgt dat de vrouwen sneller en intenser klaarkomen tijdens seks. Volgens het onderzoek kwamen er meerdere eigenschappen uit die er voor zorgen dat vrouwen intense orgasmes krijgen.

Een paar honderd vrouwen deden mee aan het onderzoek. En de resultaten zijn soms best wel verrassend. Veel vrouwen komen sneller klaar als de man des huizes een hoog inkomen heeft. Een vrouw met een man met veel zelfvertrouwen krijgt sneller hoogtepunt. Ook een leuke familie van de mannelijke partner zorgt ervoor dat de vrouw een intense climax bereikt. Ook een goede relatie met de schoonmoeder is belangrijk voor prettige bedseks.

Ook fysieke aantrekkingskracht van een man speelt een grote rol wat niet geheel verrassend is. Maar volgens het onderzoek van de universiteit komen vrouwen beter klaar als ze seks hebben met een man met brede schouders. Onbewust zouden dames dit onweerstaanbaar vinden omdat dit aangeeft dat de man in kwestie een hoog testosterongehalte heeft.

Slanke mannen hoeven ook nog niet compleet te wanhopen. Zo zouden grappige kerels het vrouwelijke geslacht eerder een orgasme geven dan afgezaagde mannen.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: