Connect with us

Nieuws.org

Ondergrondse BDSM feestje opgerold door Russische politie

Nieuws

Ondergrondse BDSM feestje opgerold door Russische politie

Moskou – De Politie heeft een inval gedaan bij een ondergrondse club voor BDSM liefhebbers. Op de videobeelden en foto´s is het te zien hoe politie inval doet terwijl het BDSM feestje aan het gaande was. De agenten beval alle aanwezigen op de grond te liggen, en dat gaf opmerkelijke beelden want iedereen was gekleed in pikante outfitjes speciaal voor SM feestjes. Seksfeestjes in Rusland zijn blijkbaar illegaal schrijft RT.com. vandaar dat de politie een inval hebben gedaan. Ze vonden onder meer een grote klopboormachine met dildo! Eerst waren de geruchten dat het Sm-feestje ergens in Moskou werd gehouden maar volgens een Telegraam kanaal was de party in Khabarovsk.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.154 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top