Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Ondergrondse BDSM feestje opgerold door Russische politie

Moskou – De Politie heeft een inval gedaan bij een ondergrondse club voor BDSM liefhebbers. Op de videobeelden en foto´s is het te zien hoe politie inval doet terwijl het BDSM feestje aan het gaande was. De agenten beval alle aanwezigen op de grond te liggen, en dat gaf opmerkelijke beelden want iedereen was gekleed in pikante outfitjes speciaal voor SM feestjes. Seksfeestjes in Rusland zijn blijkbaar illegaal schrijft RT.com. vandaar dat de politie een inval hebben gedaan. Ze vonden onder meer een grote klopboormachine met dildo! Eerst waren de geruchten dat het Sm-feestje ergens in Moskou werd gehouden maar volgens een Telegraam kanaal was de party in Khabarovsk.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top