Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Rico Verhoeven gaat voor film carrière

Kickbokser Rico Verhoeven zet zijn zinnen op een carrière in Hollywood. Verhoeven onthulde donderdag dat hij volgend jaar als hoofdrolspeler te zien is in The Black Lotus. Daarbij is hij ook co-producer van de aankomende film. De journalisten van RTL Boulevard interviewden de wereldkampioen kickboxen op Schiphol. De film The Black Lotus gaat´n beetje op Man on Fire and Taken lijken. Rico gaat de rol van een ex-militair spelen, hij gaat dan op zoek naar de vrouw waarmee hij relatie heeft. De opnames worden gepland voor 2019, en zullen in o.a Amsterdam, Londen en Sofia in Bulgarije afspelen schrijft Hollywood Reporter.

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: