Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Wie is drugsbaas El Chapo?

Nieuws

Wie is drugsbaas El Chapo?

Op dinsdag 6 november 2018 staat Joaquín Guzmán Loera over de rechter in de rechtbank van New York.
In de korte videofragment wordt er uitgelegd over El Chapo ofwel Joaquín Guzmán Loera. Twee decennia´s regeerde het Sinaola-kartel over Mexico, ze hadden alle macht over drugs te produceren en distribueren. Joaquín Guzmán Loera, geboren in La Tuna greep al vroeg de macht in het drugskartel en verdiende miljarden. De Mexicaanse en Amerikaanse autoriteiten zijn nog altijd op zoek naar een vermogen van rond 14 miljard dollar. Lees hier op Wikipedia het verhaal over de beruchte El Chapo.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou
Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Nieuws

Advertenties

Trending op Nieuws.org

To Top