Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Wie is drugsbaas El Chapo?

Op dinsdag 6 november 2018 staat Joaquín Guzmán Loera over de rechter in de rechtbank van New York.
In de korte videofragment wordt er uitgelegd over El Chapo ofwel Joaquín Guzmán Loera. Twee decennia´s regeerde het Sinaola-kartel over Mexico, ze hadden alle macht over drugs te produceren en distribueren. Joaquín Guzmán Loera, geboren in La Tuna greep al vroeg de macht in het drugskartel en verdiende miljarden. De Mexicaanse en Amerikaanse autoriteiten zijn nog altijd op zoek naar een vermogen van rond 14 miljard dollar. Lees hier op Wikipedia het verhaal over de beruchte El Chapo.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: