Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Franse politie trekt aan de haren van ´Gele hesje´ demonstrante

Al weken domineren de ´Gilet Jaunes´ de straten van Parijs. Ze demonstreerden tegen de aangekondigde prijsverhogingen op acijnzen zoals benzine. Inmiddels heeft regering Macron de voorlopige verhoging op benzine teruggedraaid. Maar mensen met de Gele hesjes zijn nog steeds boos, al drie of vier weekeinden worden auto´s in brand gestoken, Arc de Triomphe vernield en winkels geplunderd. Vooral de politie en ´mobiele eenheden´ draaien overuren om de #Giletsjaunes het hoofd te bieden maar dat gaat niet zo makkelijk omdat de straten in de binnenstad van Parijs leeg raken omdat de demonstranten alle klinkers naar de dieners gooien. Maar ons tussen neemt de politie van Parijs ook niet zo nauw met de rechten van demonstranten. In de video hieronder wordt een vrouw in ´Gele Hesje´ aan haar haren getrokken en daarna gearresteerd.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top