Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Youtuber met keppeltje wordt uitgescholden voor ¨Kankerjood¨

man met keppeltje in UtrechtEen paar vloggers van Youtube-kanaal ´Bondgenoten´ hebben de proef op het som genomen door met een keppeltje rond te lopen in bekende Utrechtse wijken Kanaleneiland en Ondiep. Antisemitische in Nederland neemt nog altijd schrikbarend toe. Het aantal joden die naar Israel verhuizen neemt iedere jaar toe. De vloggers gingen testen, één van de mannen liep met een keppeltje rond in supermarkt van Albert Heijn, en de conclusie was huiverend. Een vakkenvuller van AH gedroeg zich helemaal niet als een voorbeeldburger. Een grote kans dat hij binnenkort weer mag solliciteren bij UWV.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: