Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Bekende actrices volledig naakt in films

Naaktbeelden van bekende Hollywood sterren

We zochten er tien bekende vrouwelijke actrices uit en bijhorende erotische scenes.

1. Salma Hayek steelde de show met een prachtige naaktscène in zee voor de film Ask the Dust in 2006.

2. Wie Fifty Shades of Grey boek en film heeft gezien denkt meteen aan Dakota Johnson. De actrice liet in de film zien waarvoor ze gehaald is.

3. Emily Browning is wat minder bekend dan de twee actrice hierboven, maar toch heeft ze al meer dan 18 films op haar naam waaronder Ghost ship uit 2002. In het onderstaande filmpje speelde Emily in film ´Summer´ in 2013.

4. Juno Temple – Killer Joe.
In de film van Killer Joe met Matthew McConaughey moest Dottie Smith (Juno Temple zich uitkleden, maar dan ook volledig naakt. Er zijn wel meerdere scenes in de films waar ze niet zo druk maken over beetje vrouwelijke bloot.

5. Charlotte Gainsbourg ging heel ver in de film Antichrist. Er kwam een naaktscène voor waarin ze zichzelf bevredigde. Er zijn niet veel actrices doe ver willen gaan zoals Charlotte. Ken je die film Antichrist nog niet? Moet je maar snel gaan downloaden.

6. Madonna is naakt, en masturberend te zien in de film van body of evidence.

7. In een Amerikaanse dramafilm The Sessions uit 2012 kleedde Helen Hunt zich volledig naakt uit.

  1. Helen Mirren, wie kent haar niet? Jullie zullen nu wel denken aan film Red 2 met Bruce Willes. Maar Helen Hillen steelde de show in de film van Savage Messiah. Je kunt het onderstaande filmpje zien met haar volledig ontblootte borsten.

9. Charlize Theron mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Charlize Theron zag in de film Devils Advocate toegetakeld uit maar ze was een prachtige verschijning en nog steeds.

  1. Scarlett Johansson kun je volledig naakt zien de film van Under the Skin, en dat gebeurt niet vaak.
Continue Reading
Advertisement

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top