Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Bier wordt maar steeds duurder, maar waarom?

Koud vaasje gerstenat is aanslag op je portemonnee

Lekker stappen met je vrienden in een kroeg wordt ieder jaar maar steeds duurder. De prijs van een Amsterdammertje in een cafe lijkt onderhand een behoorlijke dure kostenpost te worden voor je portemonnee terwijl de prijzen in een supermarkt beetje stabiel blijven. Zullen de Albert Heijns, Jumbo´s en Dekamarkt werkelijk zoveel macht hebben zodat ze bij de bierbrouwerijen kortingen kunnen afdingen op bulkvoorraad? Door het steeds duurder wordende biertje wordt het minder aantrekkelijk om te gaan stappen terwijl de prijzen in Duitsland lager zijn dan in Nederland.

Bekijk ook: Bieroplichting met verschillende glazen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top