Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Bird Box Challenge is gevaarlijk trending

De nieuwe Netflixfilm ´Bird Box´ doet het goed. Inmiddels hebben al meer dan 40 miljoen mensen de populaire film met Sandra Bullock gezien. In de thriller wordt de aarde overvallen door demonische wezens die je niet mag aankijken, anders veranderen mensen in een soort zombies of plegen zelfmoord. Malorie (Sandra Bullock) is tijdens apocalyps zwanger van haar kind, met paar andere overlevenden proberen ze te overleven in een huis, en gaan op zoek naar voedsel. Maar dat blijft niet zonder gevaren, maar gelukkig biedt een blinddoek soelaas want zo proberen ze de demonische wezens te ontwijken door niet te kijken. Nu de film heel goed doet, kopiëren veel mensen het verhaal van de film door ook met een blinddoek voor hun ogen te doen en op survival te gaan, maar dat gaan niet altijd goed en is soms zelfs gevaarlijk. Inmiddels heeft Netflix gewaarschuwd voor Bird Box Challenge, anders komen er ongelukken van.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: