Connect with us

Nieuws.org

F-35 (JSF) overgedragen aan Nederlandse defensie

Nieuws

F-35 (JSF) overgedragen aan Nederlandse defensie

In de VS, in Texas, is officieel het eerste nieuwe F-35-gevechtsvliegtuig gepresenteerd. Onder anderen staatssecretaris van Economische Zaken Keijzer en Commandant der Strijdkrachten Bauer waren daarbij aanwezig bij fabrikant Lockheed Martin. De Joint strike fighter moet de huidige F-16 straaljagers vervangen. Defensie heeft 37 JSF besteld maar mogelijk vanwege gunstiger koers en vele bestellingen bij de fabrikant van JSF wil de defensie mogelijk meer straaljagers bestellen.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top