Connect with us

Nieuws.org

Instababe in picture: Sylvana IJsselmuiden

Achterklap

Instababe in picture: Sylvana IJsselmuiden

Een menig reaguurder op de webite van Dumpert kennen allemaal Sylvana IJsselmuiden wel. De vrolijke blonde doen de testosteronen van puberjochies ontploffen. Sylvana IJsselmuiden (24 november 1994) is een Nederlandse presentatrice en actrice en is een echte Friesin. Sylvana was eerder werkzaam voor SBS6 daarna mochten ook andere omroepen Xite, Ubideo, Omrop Fryslan, RTL4 Lifestyle experiene de blondine uitnodigen. Momenteel is ze werkzaam voor Autobahn formule 1 show.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik zou haar pasta eten. #wordtvervolgd

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Achterklap

To Top