Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Instababe in picture: Sylvana IJsselmuiden

Een menig reaguurder op de webite van Dumpert kennen allemaal Sylvana IJsselmuiden wel. De vrolijke blonde doen de testosteronen van puberjochies ontploffen. Sylvana IJsselmuiden (24 november 1994) is een Nederlandse presentatrice en actrice en is een echte Friesin. Sylvana was eerder werkzaam voor SBS6 daarna mochten ook andere omroepen Xite, Ubideo, Omrop Fryslan, RTL4 Lifestyle experiene de blondine uitnodigen. Momenteel is ze werkzaam voor Autobahn formule 1 show.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik zou haar pasta eten. #wordtvervolgd

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: