Connect with us

Nieuws.org

#LuckyTV komt met geniale antwoord op Nashville-verklaring

Humor

#LuckyTV komt met geniale antwoord op Nashville-verklaring

Sander van der Pavert kon het niet laten om met een geweldig antwoord te komen op handtekening op het anti-homopamflet van SGP politicus Kees Van der Staaij. De partijleider van SGP tekende afgelopen weekend het zogenaamde Nashville-verklaring, die homoseksualiteit afwijs met honderden andere pastoors en volgelingen. In Nederland is er veel verbolgenheid over de verklaring. LuckyTV nam in de video vooral Kees van der Staaij en SGP op de korrel terwijl zij in een kerk zinnen. Bekijk de video op de website van LuckyTV: Blijf bij mij, heer.

Kees van der Staaij in LuckyTV

LuckyTV

Advertenties

Meer in Humor

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top