Connect with us

Nieuws.org

Netflix komt met spannende thriller: Velvet Buzzsaw

Films

Netflix komt met spannende thriller: Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzshaw trailer

Velvet buzzsawDe nieuwe original film van Netflix, Velvet Buzzsaw speelt zich af in de wereld van moderne kunst in Los Angeles, waar rijke kunstenaars en mega-verzamelaars een hoge prijs betalen als kunst en handel samenkomen. Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Toni Collette, Zawe Ashton, Tom Sturridge, Natalia Dyer, Daveed Diggs, Billy Magnussen en John Malkovich spelen een hoofdrol in deze verrassende nieuwe film van Dan Gilroy.

Advertenties

Meer in Films

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top