Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Seksrobot krijgt 92 Tinder matches in twee uur

Een realistische seksrobot heeft bijna honderd matches op Tinder verzameld in slechts twee uur tijd. Het is nu de vraag of we Tinderprofielen nog moeten vertrouwen, voor je weet heb je een date met een seksrobot.

© Instragram / Realbotix

Een experiment werd uitgevoerd door een filmmaker, die werkte aan een film over seksrobots in bordelen. In zoektocht naar verhalen heeft filmmaker Jimmy Meihel een seksrobot met bijhorende profiel en foto op Tinder geplaatst. Het locatie was Lower East Side van Manhattan, om 9 uur avonds´s tot 11 uur heeft de seksrobot 92 flirts ontvangen van mannen. Opmerkelijk is dat foto´s in dit artikel werden gebruikt in het profiel van de seksrobot, op de onderstaande foto is de gerobotiseerde hersenen van de sekspop goed te zien.

Citaat op Tinderprofiel van seksrobot

Hi, I’m an anatomically correct, sexually capable robot with the most advanced AI available. I’m on Tinder to find out if guys are interested in me.

© Instragram / Realbotix

Omdat het een experiment van Meihel was, werden de mannen die flirts stuurde naar de seksrobot meteen door de filmmaker geconfronteerd of ze zin hadden in seks met een seksrobot. 17 mannen hadden voorkeur voor seks met de robot, 15 zeiden misschien en 25 mannen wilden liever geen seks, andere reacties bleven uit.

Voor het experiment werd de gerobotiseerde sekspop van het bedrijf Realbotix van Mat McMullen geleend, een pop kost ongeveer 15.000 dollar.

Bron: RT.com

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top