Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Video: Opnieuw massale protesten in ´Geel gekleurd´ Frankrijk

Nieuws

Video: Opnieuw massale protesten in ´Geel gekleurd´ Frankrijk

Al maandenlang wordt op iedere zaterdag massaal gedemonstreerd door de GiletsJaunes tegen het beleid van de regering Macron. De protestbeweging van de ´Gele hesjes´ begon op 17 november 2018 in Frankrijk, ook in België trekken met massaal de veiligheidshesjes aan. In Nederland is de protestbeweging wat kleinschaliger en zonder rellen, vooral in Rotterdam is er activiteit maar inmiddels doen de burgers van Emmen mee. In de onderstaande video zijn opgenomen beelden in verschillende steden in Frankrijk.

Montepellier

Bourges

Parijs

Emmen

Advertenties

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top