Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Google slimmer

De werelds beste zoekmachine van Google is een kei in leveren van juiste zoekresultaten. De learning machine van Google zoekt niet alleen naar het juiste informatie op een website, maar het geeft ook antwoorden. Daarom gaan we vandaag slimmer googelen met Google. Je hoeft dan geen woordenboek van de vliering halen, want dankzij Google heb je altijd een woordenboek bij de hand. Hier vijf tips hoe moet je gaan googelen.

Aandeel KLM
Vul in: ´Aandeel KLM´, in als zoekopdracht op Google en je krijgt meteen het juiste informatie van real-time koers van het vliegmaatschappij
aandeel KLM googelen

Rekenmachine
Vul een complexe som in en krijg meteen resultaat. Vul in: ´10-10×10+10´ in zoekbalk van Google en krijg meteen het antwoord.
Google rekenmachine

Valuta omrekenen
Vul in: ´100 dollar in Euro´. Handig als je het verschil tussen Dollar en Euro wil bereken. Zo kan je ook valuta´s omrekenen van andere bedragen en munteenheid.
100 dollar naar euro

Wereldklok
Vul in: ´Tijd China´ en je krijgt meteen tijdsinformatie van China. Handig als je je tante of oom moet bellen in China, dan weet je hoe laat het is in het land van de lange muur.
wereldklok Google

Woordenboek
Weet je niet wat een woord betekent? Vul in: Definitie Paraskevidekatriafobie en je heb je antwoord. Je moet wel definitie gebruiken als je het informatie achter een moeilijk woord zoals Paraskevidekatriafobie zoekt.

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top