Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Emily Sears is dickpics zat en zet ze online

Australische model Emily Sears is spuugzat. Zij en haar vriendin krijgt iedere dag minimaal twee dickpics in hun inbox op Instagram. Veel mannen vinden blijkbaar opwindend om een foto van hun brandblussertje op te sturen naar een model of een willekeurige vrouw op Instagram. Maar het zint Emily Sears totaal niet, dus ze neemt haar wraak om penisfoto´s online te zetten.

Hun wraak zal zoet zijn

Iedere man die een dickpic naar Emily en haar vriendin stuurtis nu gewaarschuwd. Ze zoeken dan een bijhorende profiel op bij de foto en sturen dickpic foto´s door naar vriendin of vrouw van de man die de foto heeft verzonden. Terecht of een stap te ver?

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top