Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Jan Michael Vincent bekend van Airwolf overleden

Nieuws

Jan Michael Vincent bekend van Airwolf overleden

‘Airwolf’-acteur Jan-Michael Vincent op 74-jarige leeftijd overleden


Amerikaanse entertainmentsite TMZ maakte vandaag bekend dat de 74-jarige acteur op 10 februari aan de gevolgen van een hartaanval is overleden. Jan Michael Vincent speelde mee in populaire jeugdserie Airwolf als hoofdpersonage Stringfellow Hawke. De serie duurde vier seizoenen. In 2002 speelde Jan Michael Vincent voor het laatst mee in een film ´White Boy´. Jan Michael Vincent raakte tijdens zijn carrière verslaafd aan alcohol, en kende heftige depressies. In 2012 werd zijn rechterbeen geamputeerd na een gevaarlijke infectie.

Advertenties

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top