Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Martin Bosma geeft Kajsa Ollongren veeg uit de pan over nepnieuws

In de Tweede Kamer haalde Martin Bosma (Pvv) over nieuwe nepnieuws-campage van Kajsa Ollongren uit. De tweede man van PVV noemde Ollongren juf Ank uit de luizenmoeder. Bosma weet de vinger op de zere plek te leggen, want het nieuwe campagne tegen nepnieuws kost de overheid ruim 1 miljoen euro. Intussen komt het campagne als geroepen. Het Algemeen Dagblad heeft een videomontage van de rellen in Geldermalsen van enkele jaren geleden gemonteerd in een video over een ruzie tussen de jongeren in Urk begin deze week Geert Wilders in negatief daglicht te zetten. In de video van AZC-debat in Geldermalsen waren er geluiden te horen; ¨Geertje Wilders, Geertje Wilders¨, de videomakers van AD hebben die geluiden opnieuw gebruikt in een video van een conflict tussen Urkse jongeren en een Marokkaanse jongen. AD Hoofdredacteur Hans Nijenhuis heeft inmiddels gereageerd op Twitter voor de bewuste nepnieuws verspreiding.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top