Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

120.000 Euro aan plastische chirurgie voor een echte barbie-look

Sommige mensen geven geld uit voor bijvoorbeeld een borstvergroting. En als gaat googelen komt een gemiddelde prijs voor borstvergroting uit rond €3.000 euro. Het kan natuurlijk duurder als je maar steeds meer siliconen erin pompt. 120.000 Euro uitgeven voor een complete make-over gaat natuurlijk wel heel ver.

32-jarige Russin Tatiana “Tanya” Tuzova heeft een dure hobby. Haar obsessie voor Barbie poppen gaat zo ver dat ze een collectie van 1.520 poppen heeft, alleen maar roze draagt en honderdtwintig duizend euro heeft uitgegeven aan plastische chirurgie om op een Barbie te lijken.

Tatiana was eerst verpleegster en deed klussen in de schoonmaak, maar ze vond dat ze daar te mooi voor is. Daarom is ze een barbie geworden. Ze is getrouwd en heeft zelfs een plan om haar achternaam te veranderen in ´Barbie´.

Bekijk de foto´s Tatiana Tuzova ofwel Barbie eruit ziet.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top