Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Jonge vrouw van 21 heeft relatie met opa van 74

Tijdens Servische realityshow ‘Parovi’ waren twee gasten uitgenodigd om oer hun relatie te vertellen. Op zich niet vreemd, maar toch liggen de leeftijdsverschillen behoorlijk ver uit elkaar. Milijana Bogdanovic (21) en Milojko Bozic (74) waren de twee gasten in de show.
Milijana Bogdanovic (21) en haar verloofde Milojko Bozic (74)
Seks
De tortelduifjes doen nog iedere dag en ook na wereldkundig maken van dit verhaal zijn ze vastbesloten door te gaan met hun relatie.
“Natuurlijk zullen we het bed blijven delen”, zegt Milijana. “Waarom zouden we het moeten laten? Ik zou het geweldig vinden om zwanger te worden en samen een gezin met hem te starten.”

“Ik wil aan iedereen tonen dat onze relatie echt is en geen marketingstunt zoals velen beweren.” vertelt ze verder. Of de andere mannen op de show haar zouden kunnen verleiden? “Ze zijn te jong”, zegt ze. “Ze hebben geen grijs haar en dragen geen bril. Ze maken geen enkele kans bij mij.” Ik val op oudere mannen
Milijana Bogdanovic (21) en haar verloofde Milojko Bozic
Hartoperatie
Afgelopen december moest Milojko naar het ziekenhuis voor een hartoperatie. Maar hij maakt nu geen zorgen over zijn hart als hij seks heeft met Milijana. “Het is gemakkelijk om hem te verleiden”, zegt ze. “Vaak hoef ik alleen maar zonder kleding uit de badkamer te wandelen en hij krijgt al verhoogde libido“.

Lees ook: 19-jarige man heeft relatie met oma.

Ja-woord
Milojko heeft uit zijn eerste huwelijk drie kinderen en is ook opa van kleinkinderen. Het koppel zal in september in het gemeentehuis elkaar het ja-woord geven. Echter gaat de kerk het huwelijk van de tortelduifjes niet voltrekken, want het leeftijdverschil groter dan 15 jaar is tegen de zin van de kerk.

Bron: Youtube.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top