Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Man poets 20 jaar lang zijn tanden niet, zie hier het resultaat

Tandarts Joseph R Nemeth legt uit wat er gebeurt met de tanden als je heel lang niet poetst. Mogelijk had de man met de slechte tanden een fobie voor tandarts. Liefst 20 jaar verzorgde de man zijn tanden niet en leefde ook nog ongezond door o.a frisdrank. Toen de toestand van zijn gebit steeds maar erger werd, besloot de man de tandarts op te zoeken. Hij moest 11 tanden laten trekken om een nieuw gebit aan laten meten en het duurde vijf maanden om het gebit te laten herstellen. Zo schijnt 80% van de Nederlanders weleens bang te zijn voor een behandeling bij de tandarts (wiki).

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top